oli-gantera-separator

Ai întrebări referitoare la programele Oli Fitness?

Trimite-mi un mesaj şi îţi voi răspunde cât se poate de repede. Înainte de a-mi scrie, citeşte şi

  Voi procesa datele trimise prin intermediul acestui formular în scopul de a răspunde la mesajul tău. Detalii mai multe despre procesarea datelor personale găseşti în Politica de Confidenţialitate

  Nu sunt de acordSunt de acord

  PROGRAMELE MELE

  Slăbire

  250 lei
  • Programul de slăbit este format dintr-un pachet ce conține o dietă alimentară și un set de exerciții fizice, ambele concepute pentru a te face să scapi de kilogramele în plus și de a te aduce la greutatea ideală. Cumpărând acest pachet vei avea tot ce ai nevoie pentru a slăbi proporțional și armonios. Corpul tău va primi toți nutrienții necesari unei bune funcţionări a organismului, iar planul de antrenament îți va lucra toate grupele de mușchi.

  Tonifiere

  250 lei
  • Programul de de tonifiere musculară este format dintr-un pachet ce conține o dietă alimentară și un set de exerciții fizice, ambele concepute pentru a te face să-ți tonifici musculatura și de a-ți pune în valoare corpul. Achiziţionând acest program vei avea toate informațiile necesare pentru a-ți lucra toți mușchii corpului și a ajunge la forma pe care ți-o dorești. Planul de antrenament este special conceput, pe grupe de mușchi, pentru ca la sfârșitul lui corpul tău să arate tânăr și viguros.

  Creşterea masei musculare

  250 lei
  • Programul de adăugare masă musculară este format dintr-un pachet ce conține o dietă alimentară și un set de exerciții fizice, ambele concepute pentru a te face să-ți crești masa musculară și de a te aduce la forma pe care ți-o dorești. Dieta alimentară te va ajuta să reduci din grăsimea acumulată, iar planul de antrenament să obții o musculatură proeminentă.

  Micul detox pentru corp și minte sănătoasă

  99 lei
  • Programul „Micul detox pentru corp și minte sănătoasă”, creat pe o durată de 4 săptămâni, a fost gândit pentru a oferi corpului o pauză de la consumul obișnuit de alimente procesate, bogate în zaharuri, grăsimi nesănătoase și aditivi chimici.