oli-gantera-separator

Dacă nu poţi achiziţiona produsul de pe site, lasă-mi un mesaj pe adresa de e-mail olifs@gmail.com şi te voi ajuta cu drag.

În principiu da, dar ia în calcul că un regim alimentar care se îndepărtează de cel propus de mine influenţa negativ rezultatul final.

Sunt 4 antrenamente pe săptămână.

Aceste programele de alimentaţie şi fitness vor aduce modificări ale corpului tău, aşa că trebuie să fii la vârsta la care să iei decizii în cunoştinţă de cauză: peste 18 ani.

Programele noastre nu sunt adaptate pentru astfel de situaţii, în afara programului personalizat sau să fii sub îndrumarea unui antrenor.

Fiecare organism reacţionează diferit, în funcţie de bagajul genetic, metabolism, pregătirea anterioară, rezultatele diferă ca şi timp de la o persoană la alta. În majoritatea cazurilor, efectul programului se poate vedea după 3-4 săptămâni.

Nu ai nevoie de foarte multe accesorii. În funcţie de programul de antrenament ales, accesoriile de bază sunt 2 gantere, un covoraş sau o bandă elastică.

Programele de pe site sunt personalizate după stilul de viaţă al autorului, în afară de programul personalizat.

PROGRAMELE MELE

Slăbire

250 lei
  • Programul de slăbit este format dintr-un pachet ce conține o dietă alimentară și un set de exerciții fizice, ambele concepute pentru a te face să scapi de kilogramele în plus și de a te aduce la greutatea ideală. Cumpărând acest pachet vei avea tot ce ai nevoie pentru a slăbi proporțional și armonios. Corpul tău va primi toți nutrienții necesari unei bune funcţionări a organismului, iar planul de antrenament îți va lucra toate grupele de mușchi.

Tonifiere

250 lei
  • Programul de de tonifiere musculară este format dintr-un pachet ce conține o dietă alimentară și un set de exerciții fizice, ambele concepute pentru a te face să-ți tonifici musculatura și de a-ți pune în valoare corpul. Achiziţionând acest program vei avea toate informațiile necesare pentru a-ți lucra toți mușchii corpului și a ajunge la forma pe care ți-o dorești. Planul de antrenament este special conceput, pe grupe de mușchi, pentru ca la sfârșitul lui corpul tău să arate tânăr și viguros.

Creşterea masei musculare

250 lei
  • Programul de adăugare masă musculară este format dintr-un pachet ce conține o dietă alimentară și un set de exerciții fizice, ambele concepute pentru a te face să-ți crești masa musculară și de a te aduce la forma pe care ți-o dorești. Dieta alimentară te va ajuta să reduci din grăsimea acumulată, iar planul de antrenament să obții o musculatură proeminentă.

Micul detox pentru corp și minte sănătoasă

99 lei
  • Programul „Micul detox pentru corp și minte sănătoasă”, creat pe o durată de 4 săptămâni, a fost gândit pentru a oferi corpului o pauză de la consumul obișnuit de alimente procesate, bogate în zaharuri, grăsimi nesănătoase și aditivi chimici.