Loading...
  • te aduce la forma pe care ți-o dorești. Dieta alimentară te va ajuta să reduci din grăsimea acumulată, iar planul de antrenament să obții o musculatură proeminentă. Dezvoltarea musculaturii este un proces de durată, dar cu un efort intens și susținut vei ajunge în final la corpul pe care ți-l dorești. Important este să-ți păstrezi masa musculară pe care ai adăugat-o și să continui antrenamentul și după cele 4 săptămâni de program.
  • Programul "Micul detox pentru corp și minte sănătoasă", creat pe o durată de 4 săptămâni, a fost gândit pentru a oferi corpului o pauză de la consumul obișnuit de alimente procesate, bogate în zaharuri, grăsimi nesănătoase și aditivi chimici. Aceste perioade de restricție alimentară pot oferi beneficii temporare, cum ar fi reducerea inflamației, promovarea pierderii în greutate sau îmbunătățirea nivelului de energie.
  • Îndrăznește să pornești într-o călătorie fascinantă către propria transformare! În paginile cărții "Revoluția Minții", vei descoperi ghidul definitiv pentru a-ți elibera potențialul neexplorat și a construi viața pe care o dorești cu ardoare.
  • Slăbire

    250,00 lei
    Dacă ești aici pentru că vrei să slăbești, înseamnă că greutatea pe care o ai nu te mulțumește și că te-ai hotărât în sfârșit să faci ceva pentru corpul tău; ei bine, ai ajuns unde trebuie. Nu doar corpul tău va avea de câștigat, ci tu în întregul tău. Cu programul meu de slăbit sănătatea ta se va îmbunătăți, te vei simți mai energic, vei fi mai activ, nu vei mai obosi deloc pe parcursul zilei și somnul tău va deveni mult mai odihnitor.
  • Programul de de tonifiere musculară este format dintr-un pachet ce conține o dietă alimentară și un set de exerciții fizice, ambele concepute pentru a te face să-ți tonifici musculatura și de a-ți pune în valoare corpul. Achiziţionând acest program vei avea toate informațiile necesare pentru a-ți lucra toți mușchii corpului și a ajunge la forma pe care ți-o dorești.

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top